menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Improvisatievoorstelling Koffie Verkeerd

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Buitenpodium

Vanaf deze zomer stelt Het Huis van Waalre ieder derde weekend van de maand haar podium beschikbaar voor een Waalrese vereniging. Op 18 augustus bijt Toneelgroep Koffie Verkeerd de spits af met een gratis te bezoeken improvisatievoorstelling op het buitenpodium van Het Huis van Waalre.

Toneelgroep Koffie Verkeerd

Toneelgroep Koffie Verkeerd heeft zich de afgelopen 13 jaar vooral gevestigd met een variatie aan maatschappelijk betrokken theatervoorstellingen. Maar improviseren doen ze ook! 18 augustus staan ze als eerste Waalrese vereniging op het Open Podium van Het Huis van Waalre met een improvisatievoorstelling.

Waar de voorstelling over gaat?

Dat weten de spelers ook nog niet wanneer ze op het podium staan. Met de hulp van het publiek ontwikkelt de voorstelling zich ter plekke.

Improvisatiecursus

De eerste drie woensdagen van augustus verzorgde Koffie Verkeerd een improvisatiecursus. Hieraan deden niet alleen de eigen spelers mee, maar ook enkele enthousiastelingen uit Waalre die het improvisatiespel wel eens wilden ervaren. Theaterdocent Judith van Damme-Stofmeel werkte 3 avonden met de cursisten aan de basistechnieken van improvisatie.
Een selectie van de deelnemers aan deze improvisatiecursus speelt deze voorstelling samen met enkele vaste spelers van Koffie Verkeerd.