menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Startbijeenkomst Buurkracht

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Dommel

Samen met je buren zonnepanelen regelen?

Vind jij ook dat er in Waalre meer zonnepanelen de daken op kunnen? Kom dan naar de startbijeenkomst van Buurkracht op 12 september aanstaande. Samen met buurtgenoten ga je ontdekken hoe je samen op de ideale manier zonnepanelen kunt regelen.

De kracht van buurkracht

De startbijeenkomst wordt georganiseerd door Buurkracht. Bij Buurkracht geloven ze dat zonnepanelen regelen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren samen doet. Dat werkt al op meer dan 200 plekken in Nederland.

Doe ook mee en krijg hulp en advies

Ga samen met je buren aan de slag en je krijgt toegang tot alle ervaringen en tips uit de andere buurkrachtbuurten die meedoen met Buurkracht. Je buurtbegeleider helpt ook met onder andere offertes en het enthousiast maken van buurtgenoten om met je mee te doen. Helemaal gratis en onafhankelijk.

Aanmelden voor startbijeenkomst

Wanneer

Woensdag 12 september van 20.00 tot 21.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, na afloop is er een drankje

Waar

Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19, Waalre.

Aanmelden

Via www.buurkracht.nl/waalre