menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Voorlezen in Waalre: Kinderyogabordspel

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Het is de Maand van de Spiritualiteit met het thema ‘Aandacht’. Daarom gaan we deze woensdagmiddag naast het voorlezen en knutselen ook een spel spelen! Het allereerste Nederlandse kinderyogabordspel. De bedenker van dit spel is Paul Vrenken en hij komt zelf met jullie dit spel spelen! Paul Vrenken is kinderyogadocent en woont in Waalre.

Lekker in je vel met het kinderyogabordspel

Door het kinderyogabordspel ga je je fit, helder en rustig voelen. Paul Vrenken heeft dit spel samen met kinderen ontwikkeld. Daardoor sluit het perfect aan bij wat kinderen leuk vinden. Kom het zelf proberen!

Praktische informatie

Toegang tot deze activiteit is gratis.