menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Showconcert Lichtstad Revuetheater

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Dommelzaal

Het Lichtstad Revuetheater brengt een showconcert met spetterende nummers uit oude theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow, waarvan de première in november 2019 zal plaatsvinden. Een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu.

In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand en ontmoeten ‘glitter en glamour’, het Broadway-repertoire en moderne pop-/rockklassiekers elkaar in een bonte verzameling. Een verrassend afwisselend showconcert, actueel en toch ‘ouderwets’ gezellig.
En vanzelfsprekend  kunt u  genieten van de uitbundige kleding zoals u mag verwachten van het Lichtstad Revuetheater. En natuurlijk is een aantal dansers bij het showconcert aanwezig. Voor de showconcerten worden speciale choreografieën gemaakt en ook is er een verhaallijn die middels toneel wordt uitgebeeld.

Praktische informatie

Entree bedraagt € 7,50 (inclusief een consumptie). Entreebewijzen zijn te bestellen via reservering@waalre.nl. Bij uw bestelling ontvangen wij graag uw voor- en achternaam en het aantal gewenste entreebewijzen. De entreebewijzen kunnen op 27 januari 2019 aan de kassa worden betaald en afgehaald, voorafgaande aan de show.