menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Mindful opvoeden = opvoeden met aandacht

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur

Ouderschap is voor veel ouders het mooiste wat er is. Maar laten we eerlijk zijn, veel ouders ervaren ook een grote toename van stress als ze eenmaal kinderen hebben. Kindercoach Judith Promper vertelt in de Bibliotheek Waalre over bewust opvoeden, met aandacht en in verbinding met jezelf en het kind. Inclusief tips en oefeningen voor thuis.

‘Mindful parenting’ leert je om bewust te worden van wat er in jezelf en in je gezin gebeurt en om op een oordeelvrije en vriendelijke manier aandacht te geven aan jezelf en aan je gezin. Kort gezegd betekent ‘mindful parenting’: lichaam en geest tot rust brengen, in het hier en nu, en van daaruit jezelf en je kind opnieuw observeren en ontmoeten.

Tijdens deze lezing vertelt Kindercoach Judith Promper hier meer over en zal ze je middels een aantal oefeningen mindful parenting zelf laten ervaren. Deze lezing is in het kader van de Maand van de Spiritualiteit, met dit jaar als thema: Aandacht.

Praktische informatie

Toegang tot de lezing Mindful opvoeden bedraagt € 5,- voor bibliotheekleden en € 6,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.