menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Babybrein

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De derde donderdag van de maanden februari, maart en april is in de Bibliotheek Waalre een lezing met goed gesprek over een wisselend onderwerp. Tijdens de eerste lezing vertelt Zuidzorg Waalre over de ontwikkeling van de babyhersenen.

Een baby mag in zijn eerste levensmaanden welicht een wat hulpeloze indruk maken. Maar achter dat slapende snoetje, die vertederende baby-ogen, ontwikkelt het brein zich razendsnel. Zuidzorg neemt je mee in de enorme stappen die in het babybrein gezet worden.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Heb je na de lezing specifieke vragen, behoefte aan nazorg en/of de juiste doorverwijzing, dan staat een consulent van CMD ook op deze avond voor je klaar.

De volgende gesprekken gaan over:

Praktische informatie

Toegang tot  'Waalre in gesprek' bedraagt € 2,50 voor bibliotheekleden en € 3,- voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.