Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Digicafé Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Digitale vragen? Stel ze in het Digicafé. Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik mijn e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone?

In het Digicafé zijn altijd deskundige medewerkers/vrijwilligers aanwezig, die de bezoekers persoonlijk aandacht geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. De bezoeker wordt gestimuleerd om de handelingen zo veel mogelijk zelf uit te voeren.

In het Digicafé zijn laptops, e-readers en tablets aanwezig om mee te oefenen. Maar het is aan te raden om ook een eigen laptop, tablet of e-reader mee te brengen.

Praktische informatie

Toegang tot het Digicafé Waalre is gratis.