menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Op Het Terras - Theatergroep Mooi Weer

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

'Op Het Terras' is een zonnige voorstelling voor iedereen van 60+! Een muzikaal spektakel vol herkenbaarheid aan vroeger.

Vandaag is er een plaatsje voor u gereserveerd op het terras van Café Mooi Weer. Beleef een muzikaal spektakel terwijl je geniet van een klappermelk met suiker of ranja met een rietje. En als je trek hebt: hier staat nog ‘Jan-in-de-zak’ op de kaart en ‘blote billetjes in het gras’.

Je wordt bediend door Vivi, een toevallige passante, die op proef als serveerster aan de slag mag. Café-eigenaar Gerrit leert haar de gebruiken uit de ‘goeie ouwe tijd’. Vivi blijkt een fantastische zangeres met een groot repertoire aan prachtige zomerse liedjes. Een interactieve kruiswoordpuzzel loopt als een rode draad door de voorstelling, met als inzet een ‘zonnige’ prijs.

Theatergroep Mooi Weer maakt al veertien jaar eigentijds theater voor ouderen. Dit doen ze met veel muziek, ontroering en humor, en heel veel plezier.

Praktische informatie

De entree voor deze voorstelling bedraagt € 5,- voor bibliotheekleden en € 6,- voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van bibliotheek Eindhoven.