menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Mimi's Danstuin - Alice in Wonderland

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Dommelzaal

Mimi's danstuin van Gemeenschapscentrum De Pracht presenteert eigen versie 'Alice in Wonderland'.

Al enkele jaren verzorgt Mimi's Danstuin de klassieke balletlessen op de woensdagmiddagen, voor kinderen van 4 - 10 jaar in Gemeenschapscentrum De Pracht. Om het andere jaar wordt er een voorstelling geproduceerd. In 2017 was dat de voorstelling 'Zand in je ogen', anno 2019 wordt er druk door de kinderen gerepeteerd voor de eigentijdse dansversie van 'Alice in Wonderland'. Marleentje Tiersma-Weismann, gediplomeerd dansdocent, verzorgt zowel de choreografieën als de kostuums.

Praktische informatie

Toegang tot de voorstelling is gratis.