Beste bezoeker,

De bibliotheek, het Grand Café en de gemeentebalie zijn weer volledig open.

De bibliotheek is open voor selfservice en op bepaalde tijden zijn er vrijwilligers aanwezig. Het aan tafel lezen van boeken of tijdschrift is weer toegestaan.

Het Grand Café is weer open om te lezen, werken en gewoon gezellig om een kopje koffie te drinken.

De gemeentebalie is nog steeds alleen te bezoeken op afspraak.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Zomeravondconcert De Volharding

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Het Huis van Waalre

Ook dit jaar sluit Harmonie de Volharding haar muzikale seizoen traditiegetrouw af met een openbaar zomeravondconcert op het plein voor Het Huis van Waalre. Zowel het opleidingsorkest als het harmonieorkest zullen zich vanaf 19.30 uur laten horen.

Het zomeravondconcert kenmerkt zich door een intieme ongedwongen sfeer, waardoor er meer contact is met het publiek. Muziek uit Frozen en de West Side Story zullen voor velen herkenbaar zijn, wat dit concert voor een breed publiek toegankelijk maakt. Ook wordt het nummer Rhapsody voor Euphonium uitgevoerd, waarmee De Volharding afgelopen april muziekwedstrijd De Adriaan won. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om kennis te maken met leden en dirigent, dus ook eenieder die (weer) interesse heeft om een instrument te gaan bespelen is van harte welkom.