Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Alcohol en drugs nuchter bekeken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De derde donderdag van de maanden september, oktober en november is er in de Bibliotheek Waalre een lezing met goed gesprek over een wisselend onderwerp. Tijdens de eerste lezing vertelt Floris Brocaar van Novadic over gebruik en preventie van alcohol en drugs. Voor ouders, opvoeders, begeleiders, onderwijzend personeel en overige geïnteresseerden.

'Waalre in gesprek' is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente spelen op sociaal-maatschappelijk vlak. Heb je na de lezing specifieke vragen, dan staat een consulent van het CMD deze avond voor je klaar.

Praktische informatie

Entree bedraagt € 2,50 voor bibliotheekleden en € 3,00 voor niet-leden. Kaarten zijn te reserveren via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.