menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Lezing: Ontwikkelingsfasen van kindertekeningen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur

Kindertekeningen geven waardevolle informatie over hoe een kind zich voelt, wat er in hem omgaat, hoe hij dingen ervaart. Tekenen is een natuurlijke manier van communiceren voor kinderen. Niet met woorden, maar met beelden.

Tijdens deze lezing vertelt Eveline Ruitenberg over de allereerste 'nietszeggende' krastekeningen en alle fasen die daarop volgen. Tot en met de verhalende tekeningen die oudere kinderen en pubers laten zien. Zeer waardevolle informatie voor jou als ouder, leerkracht, PM-er en iedereen die met kinderen werkt.

Tekening meenemen

Neem gerust een kindertekening mee naar de lezing. Eveline gaat er een aantal bespreken, je hebt kans dat die van jou daar bij zit!

Over Eveline Ruitenberg

Eveline is speltherapeut, coach, inspirator, trainer en schrijver. Ze begeleidt niet alleen kinderen en ouders, maar ook vrouwen. Ze moedigt hen aan te doen waar ze blij en energiek van worden. Daarnaast heeft ze Appelmoes voor je gezin opgericht.

Praktische informatie

Toegang tot de lezing 'Ontwikkelfasen van kindertekeningen' bedraagt € 7,50 voor bibliotheekleden en € 9,50 voor niet-leden. Kaarten zijn te bestellen via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.