Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Muziektheater: Nijntje op reis

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Reis mee tijdens de Kinderboekenweek!

Marianne van Houten met Nijntje op reisNijntje is thuis en heeft zin erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar Opa en Oma Pluis.

Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje boekjes. De vorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Praktische informatie

Toegang bedraag € 5,00. Een ticket is voor 1 kind + 1 volwassene. Kaarten zijn te reserveren via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.