Beste bezoeker,

De bibliotheek, het Grand Café en de gemeentebalie zijn weer volledig open.

De bibliotheek is open voor selfservice en op bepaalde tijden zijn er vrijwilligers aanwezig. Het aan tafel lezen van boeken of tijdschrift is weer toegestaan.

Het Grand Café is weer open om te lezen, werken en gewoon gezellig om een kopje koffie te drinken.

De gemeentebalie is nog steeds alleen te bezoeken op afspraak.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Hoe kijkt autisme

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De derde donderdag van de maanden september, oktober en november is er in de Bibliotheek Waalre een lezing met goed gesprek over een wisselend onderwerp.

Op deze avond gaat Ivo Ketelaar in op hoe iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid kijkt en die ervaart, onder meer aan de hand van concrete voorbeelden en foto's. Waar loopt communicatie uit de rails en hoe kun je dat voorkomen? Hoe beleef je als autist alledaagse dingen en hoe ga je daarmee om?

Waalre in gesprek

'Waalre in gesprek' is een samenwerking tussen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak. Heb je na de lezing specifieke vragen, dan staat een consulent van het CMD deze avond voor je klaar.

Praktische informatie

Entree bedraagt € 2,50 voor bibliotheekleden en € 3,00 voor niet-leden. De kaarten zijn te reserveren via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.