menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Workshop: Terug naar de kern

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Je bent blanco en als één geheel geboren. Je had geen oordelen, geen overtuigingen, geen schaamte. Je was puur. In de loop van jouw leven kreeg je veel te horen en te zien. En dat heeft jou gevormd tot wie je nu bent.

Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het zijn dat sommige dingen uit die vorming jou, als volwassene, in de weg zijn komen te zitten. Je hebt je vereenzelvigd met bepaalde ineffectieve gedachten. Maar je bent jouw gedachten niet!

Terug naar de Kern

Bij Terug naar de Kern kom je los van jouw ineffectieve gedachten en kom je terug naar jouw basis. Na de workshop ervaar je direct verandering. De kracht van deze methodiek is, dat je het dagelijks op alle momenten en plaatsen toe kunt passen.

Voor iedereen die burn-out klachten ervaart, een burn-out heeft of een burn-out heeft gehad.

Sandra Slager

Sandra SlagerSandra Slager is een professional en ervaringsdeskundige coach die zich speciaal richt op diegene die burn-out klachten ervaart, een burn-out heeft of heeft gehad. Met humor en kunde verzorgt zij workshops, lezingen en persoonlijke coaching. Sandra is woonachtig in Waalre.

Praktische informatie

Toegang bedraagt € 16,00 voor bibliotheekleden en € 20,00 voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van bibliotheek Eindhoven.