menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Muziektheater: De mopperwolk

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Marianne van Houten promofoto de MopperwolkMarianne van Houten speelt een interactieve voorstelling met verrassende muzikale en beeldende elementen. Over emoties, verschillende karakters en jezelf zijn. Deze voorstelling is geïnspireerd op het boek De Moppereend; het Prentenboek van het Jaar 2020.

We beleven een dag op de boerderij en kruipen letterlijk in de huid van de dieren. Haan kraait een lied, Haas en Schildpad spelen een spel en Geit maakt gekke grappen, maar Een laat zich niet opvrolijken. Soms is het wel even fijn om een moppereend te zijn!

Marianne van Houten

Eerder speelde Marianne van Houten in Waalre de voorstelling 'Nijntje op de fiets'.

Praktische informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Een ticket is voor een kind en een ouder/begeleider. Toegang bedraagt € 5,00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Bibliotheek Eindhoven