BELANGRIJKE MEDEDELING:

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn het Rabobank Servicepunt, het Grand Café en de zalen in Het Huis van Waalre tot en met maandag 1 juni gesloten voor publiek. Alle activiteiten komen in deze periode te vervallen. De gemeentebalie heeft aangepaste openingstijden. De bibliotheek heeft al haar activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. De bibliotheek Waalre is in die periode gesloten voor publiek.De online dienstverlening gaat wel door. Ook organiseert de bibliotheek een groot aantal online activiteiten en geeft ze op haar websites allerlei tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Bibliotheek Waalre blijft voorlopig dicht. Kom dus niet naar Het Huis van Waalre. De bibliotheek in De Witte Dame in Eindhoven is wel weer open, ook voor Waalrese leden. Zie www.bibliotheekeindhoven.nl voor meer informatie.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Roy Martina: Quantum Thinking

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Roy Martina. Een out-of-the-box denkende business coach en inspirerende holistisch arts? Of fantast die vooral veel verstand heeft van marketing? Kom luisteren, vragen stellen en vorm je mening.

De missie van Roy Martina is om zoveel mogelijk mensen de holistische technieken te leren die hij de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld. Hij gelooft dat iedereen als genie geboren wordt, maar dat we ons laten beperken door illusies. Hij wil er zelf het levend voorbeeld van zijn dat dit niet nodig is. Hij wil aantonen dat je mogelijkheden groter zijn dan dat je voor mogelijk hield. Als holistisch arts, auteur van internationale bestsellers en inner game business coach, heeft hij de overtuiging dat niemand aan hedendaagse welvaartsziekten hoeft te lijden. De principes van quantum thinking staan aan de basis van deze overtuiging.

Disclaimer

De Stichting Het Huis van Waalre verhuurt de ruimte aan de Bibliotheek Eindhoven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de programmering, noch voor enige schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit het bijwonen van de bijeenkomst.

De Bibliotheek Eindhoven wil mensen kennis laten maken met verschillende perspectieven om naar welbevinden en gezondheid te kijken. Raadpleeg altijd eerst je eigen arts voordat je adviezen of gedeelde inzichten opvolgt of toepast. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden qua inhoud en genomen beslissingen gebaseerd op de aangeboden informatie, noch voor enige schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de verstrekte informatie.