BELANGRIJKE MEDEDELING:

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn het Rabobank Servicepunt, het Grand Café en de zalen in Het Huis van Waalre tot en met maandag 1 juni gesloten voor publiek. Alle activiteiten komen in deze periode te vervallen. De gemeentebalie heeft aangepaste openingstijden. De bibliotheek heeft al haar activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. De bibliotheek Waalre is in die periode gesloten voor publiek.De online dienstverlening gaat wel door. Ook organiseert de bibliotheek een groot aantal online activiteiten en geeft ze op haar websites allerlei tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Bibliotheek Waalre blijft voorlopig dicht. Kom dus niet naar Het Huis van Waalre. De bibliotheek in De Witte Dame in Eindhoven is wel weer open, ook voor Waalrese leden. Zie www.bibliotheekeindhoven.nl voor meer informatie.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Digicafé Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Digitale vragen? Stel ze in het Digicafé. Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik mijn e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone?

In het Digicafé zijn altijd deskundige medewerkers/vrijwilligers aanwezig, die de bezoekers persoonlijk aandacht geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. De bezoeker wordt gestimuleerd om de handelingen zo veel mogelijk zelf uit te voeren.

In het Digicafé zijn laptops, e-readers en tablets aanwezig om mee te oefenen. Maar het is aan te raden om ook een eigen laptop, tablet of e-reader mee te brengen.

Praktische informatie

Toegang tot het Digicafé Waalre is gratis.