menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Informatiemiddag: Nieuwe donorwet

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De nieuwe donorwet komt eraan! Veel mensen hebben nog nooit nagedacht over orgaan- of weefseldonatie. Dit kan om verschillende redenen zijn. Omdat vanaf juli 2020 iedereen donor wordt als de nieuwe wet in werking treedt, daagt Remedica tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst uit om hier over na te denken en in gesprek te gaan.

In samenwerking met de Nederlandse Transplantatiestichting en het ministerie van VWS schenkt Remedica aandacht aan dit onderwerp, in het belang van de ouderen in Nederland. De informatiemiddag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd.

Er is geen goede of slechte mening, maar wel stellingen waarover gediscussieerd wordt, een quiz en filmpjes. Zo ontstaat er bewustwording en kun je een onderbouwde mening vormen om zelf de keuze voor of tegen orgaandonatie (kenbaar) te maken.

Praktische informatie

Toegang tot de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via de webshop van Bibliotheek Eindhoven (onderaan de pagina).