BELANGRIJKE MEDEDELING:

De bibliotheek is weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Wilt u een zaal huren? Stuur dan een mail naar: reservering@waalre.nl.
Het grand café is nog gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Foto-expositie Fotogroep Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Dommel

Fotogroep Waalre is opgericht in september 1988. De fotogroep telt op dit moment 22 leden. De fotoclub komt iedere woensdag in de oneven weken ’s-avonds bij elkaar. Dan worden de foto’s besproken die de leden inbrengen. Behalve de tweewekelijkse bijeenkomsten organiseert de fotogroep ook jaarlijks een aantal uitstapjes en een weekend-uitje.

Expositie

Eenmaal per jaar, in februari of maart, vindt de jaarlijkse clubexpositie plaats, waarbij zo’n honderdtal foto’s worden geëxposeerd. Dit jaar dus voor de eerste keer in Het Huis van Waalre. Er is geen thema. Elk lid heeft zo zijn specialiteit. De expositie is dan ook heel divers. Van straatfotografie naar portret, van architectuur naar abstract, van landschap naar fine art en nog meer.

Belangstellenden kunnen meer over de fotoclub lezen op www.fotogroepwaalre.nl. Bij Fotogroep Waalre kunnen zich nog enkele nieuwe leden aansluiten. Ben je daarin geïnteresseerd, spreek dan een van de aanwezige leden aan.