BELANGRIJKE MEDEDELING:

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn het Rabobank Servicepunt, het Grand Café en de zalen in Het Huis van Waalre tot en met maandag 1 juni gesloten voor publiek. Alle activiteiten komen in deze periode te vervallen. De gemeentebalie heeft aangepaste openingstijden. De bibliotheek heeft al haar activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. De bibliotheek Waalre is in die periode gesloten voor publiek.De online dienstverlening gaat wel door. Ook organiseert de bibliotheek een groot aantal online activiteiten en geeft ze op haar websites allerlei tips om thuis mee aan de slag te gaan.

Bibliotheek Waalre blijft voorlopig dicht. Kom dus niet naar Het Huis van Waalre. De bibliotheek in De Witte Dame in Eindhoven is wel weer open, ook voor Waalrese leden. Zie www.bibliotheekeindhoven.nl voor meer informatie.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Foto-expositie Fotogroep Waalre

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Dommel

Fotogroep Waalre is opgericht in september 1988. De fotogroep telt op dit moment 22 leden. De fotoclub komt iedere woensdag in de oneven weken ’s-avonds bij elkaar. Dan worden de foto’s besproken die de leden inbrengen. Behalve de tweewekelijkse bijeenkomsten organiseert de fotogroep ook jaarlijks een aantal uitstapjes en een weekend-uitje.

Expositie

Eenmaal per jaar, in februari of maart, vindt de jaarlijkse clubexpositie plaats, waarbij zo’n honderdtal foto’s worden geëxposeerd. Dit jaar dus voor de eerste keer in Het Huis van Waalre. Er is geen thema. Elk lid heeft zo zijn specialiteit. De expositie is dan ook heel divers. Van straatfotografie naar portret, van architectuur naar abstract, van landschap naar fine art en nog meer.

Belangstellenden kunnen meer over de fotoclub lezen op www.fotogroepwaalre.nl. Bij Fotogroep Waalre kunnen zich nog enkele nieuwe leden aansluiten. Ben je daarin geïnteresseerd, spreek dan een van de aanwezige leden aan.