menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: de meest voorkomende fouten

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

De 13 meest gemaakte fouten door beginnende (en bekende) schrijvers

Verdiepingswebinar door Maria Genova

Veel beginnende schrijvers maken fouten die gemakkelijk vermeden hadden kunnen worden. Na dit praktische webinar weet je wat de meest voorkomende fouten in manuscripten zijn en ook hoe je ze kunt vermijden. Sommige voorbeelden komen uit boeken van bestsellerschrijvers, om te laten zien dat niet alleen beginners fouten maken. Na deze workshop kun je zelf ontdekken wat er nog niet klopt in je manuscript.

Docent is Maria Genova, schrijfster van drie bestsellers en ervaren redacteur.

Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Deze workshop is een vervolg op de eerder door Maria Genova gegeven webinars. Je kunt ook deelnemen wanneer je deze niet gevolgd hebt. Er is slechts beperkt plaats!

Meer informatie op de website van Bibliotheek Eindhoven.