menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Ontmoet Schrijvers Online

  • Datum:
  • Locatie: Online

Vanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maakt Probiblio een serie online interviews met schrijvers, Ontmoet Schrijvers Online, dat we het lezerspubliek van de bibliotheken willen aanbieden in de vorm van een webinar. De deelnemers kunnen deelnemen via het systeem van de KB, Goto Webinars. Dit systeem heeft een chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur.

Ontmoet Schrijvers Online bestaat uit een interview dat afgenomen wordt door een lokale interviewer. Na dit interview heeft het publiek de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Meer informatie op de site van Bibliotheek Eindhoven