BELANGRIJKE MEDEDELING:

De Bibliotheek Waalre is weer geopend voor zelfservice. Kijk voor actuele openingstijden bij het Grand Café. De vrijwilligers zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Om te zorgen dat het verblijf in de bibliotheek voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels. Lees deze goed door voordat je naar de bibliotheek komt.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Online samenlezen

  • Datum:

Wij zoeken de beste webinars, livestreams en online cursussen. Zo kun je je blijven ontwikkelen, gewoon vanuit je eigen huis, achter je eigen laptop.

Georganiseerd door De Culturele Apotheek

Ook zo’n zin in (weer) samenlezen? Vanaf 5 juni organiseert De Culturele Apotheek een wekelijkse online samenleessessie via Zoom. Iedere vrijdagochtend van 11.00 tot uiterlijk 12.00 uur. Ze lezen – hardop – een gedicht en een fragment uit een roman of kort verhaal, en praten samen over wat dat zoal bij iedereen bovenbrengt. Iedereen kan meedoen. Samenlezen geeft je een uurtje rust, nieuwe gedachtes en bijzondere gesprekken. Kom het ervaren!

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar vraag@cultureleapotheek.nl en je krijgt een dag van tevoren de link naar de Zoom-samenleessessie.

Meer informatie op de website van Bibliotheek Eindhoven.