menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar: Design Thinking

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Dit webinar neemt je in een vogelvlucht mee door de wereld van Design Thinking. Wat houdt Design Thinking in en waarom wordt deze methode gebruikt door giganten als Google, Netflix en BWM? Aan de hand van praktijkvoorbeelden van de Bibliotheek Eindhoven laat Wieske van der Velden zien hoe Design Thinking kan leiden tot innovaties en mislukkingen én hoe je deze mislukkingen om kan zetten in waardevolle leermomenten. Want laten we eerlijk zijn; geen één methode biedt 100% garantie op succes. Maar Design Thinking biedt wel 100% garantie op vooruitgang.

Wieske van der Velden

Wieske van der Velden werkt als conceptontwikkelaar voor de Bibliotheek Eindhoven. Samen met haar collega en trendwatcher Imke de Korte vormen ze het innovatieteam genaamd Expeditie Anton. Wil je meer weten over Expeditie Anton, ga dan naar www.expeditie-anton.nl.

Meer informatie op de website van Bibliotheek Eindhoven.