BELANGRIJKE MEDEDELING:

De Bibliotheek Waalre is weer geopend voor zelfservice. Kijk voor actuele openingstijden bij het Grand Café. De vrijwilligers zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Om te zorgen dat het verblijf in de bibliotheek voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels. Lees deze goed door voordat je naar de bibliotheek komt.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Webinar: Je gezonde tuin in 7 stappen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Hoe ziet jouw gezonde tuin eruit?

Het is bijna zomer. We zijn allemaal meer thuis vanwege het coronavirus. Meer tijd dus om even stil te staan bij je tuin en heerlijk buiten zijn.

Tijdens dit webinar neemt Marije van der Park je in 7 stappen mee:

Hoe kun je van je tuin een gezonde eetbare tuin maken? Een tuin in overvloed, met een gezonde bodem en een gezond geheel. Je verdiept door deze bijeenkomst je kennis op een eenvoudige manier. Er is ruimte voor vragen en om voorbeelden in te brengen. Met de stappen kan je zelf verder aan de slag.

Tip: Zorg dat je een plattegrond van je tuin bij de hand hebt om de stappen meteen te integreren en schetsen of aantekeningen te maken.

Samenwerking

Marije van der Park is een vaste workshopgever bij ons jaarlijks terugkerende eductieve natuurprogramma GroenKids, voor kinderen vanaf 6 jaar, en verschillende groene workshops voor volwassenen.

Meld je aan via de website van Bibliotheek Eindhoven.