menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: De meest gemaakte fouten in manuscripten en het vinden van een geschikte uitgever

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

In deze schrijfworkshop ga je de diepte in. Je leert van de fouten van beginnende en bekende schrijvers aan de hand van voorbeelden. Hoe maak je een verhaal spannend? Welke tijd en vertelperspectief passen het beste bij je boek? Mag je personages samenvoegen bij waargebeurde verhalen? Hoe zet je flashbacks doeltreffend in? Hoe doe je research en hoeveel procent van je research mag in het boek terechtkomen? Hoe creëer je interessante bijfiguren? Hoe schrijf je een achterflaptekst die direct uitnodigt om het boek te kopen? Hoe werken professionele redacteuren en wat kost dat? Hoe vind je een goede uitgever? In welke gevallen is uitgeven in eigen beheer een betere optie?

Al deze vragen worden tijdens deze online schrijfworkshop beantwoord en er is ruimte voor veel meer vragen. Mocht je op 2 juli niet kunnen, dan ontvang je sowieso een dag later de link om terug te kijken.

Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Deze workshop is een vervolg op de eerder door Maria Genova gegeven webinars. Je kunt ook deelnemen wanneer je deze niet gevolgd hebt. Er is slechts beperkt plaats!

Reacties

Een paar reacties op de vorige workshops:
"Interessant. Enthousiaste presentatie door Maria."

"Vernieuwend! Ging heel snel voorbij, eigenlijk te kort.."

"FANTASTISCH en zeer inspirerend. Concreet waardoor je er meteen mee aan de slag kunt"

"Geweldig, inhoudelijk sterk, maatwerk en leuke manier van vertellen, benieuwd naar meer."

Meer informatie op de site van Bibliotheek Eindhoven.