BELANGRIJKE MEDEDELING:

De Bibliotheek Waalre is weer geopend voor zelfservice. Kijk voor actuele openingstijden bij het Grand Café. De vrijwilligers zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Om te zorgen dat het verblijf in de bibliotheek voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels. Lees deze goed door voordat je naar de bibliotheek komt.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

GroenKids

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Onkruid?!

Het is hartje zomer en 'onkruid' vind je nu overal. Gelukkig maar! Wist je dat je het kunt eten en dat het eigenlijk heel gezond en lekker is? Jullie gaan, onder begeleiding, wildplukken rondom de Bibliotheek Waalre. Die staat namelijk midden in de natuur waar veel onkruiden staan. Je leert de smakelijke groene hapjes herkennen, ter plekke proeven en we koken er samen iets lekkers van. 'Onkruid?!' Nee hoor, dat bestaat niet.

GroenKids

Tijdens de GroenKids-workshops kun je samen met je (klein)kind van alles beleven in de natuur. We gaan vooral veel doen, voelen en ontdekken! Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven. Geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar.

LET OP: Als (groot-)ouder/verzorger word je verwacht je (klein)kind tijdens de workshop te begeleiden. Reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een ticket!

Meer informatie op de website van Bibliotheek Eindhoven.