menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: Hoe vind je een goede uitgever voor je manuscript en hoe komt je boek in de media?

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

In dit webinar gaat Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, heel uitgebreid in op de voor- en nadelen van publiceren via bekende uitgevers, minder bekende uitgevers en zelf uitgeven. Met veel voorbeelden uit de praktijk. Ze vertelt ook over de kosten en de opbrengsten. Uiteraard zijn die ook afhankelijk van de promotie. Dus daar besteedt ze heel uitgebreid aandacht aan: hoe zorg je ervoor dat je boek in de media komt en hoe maak je handig gebruik van social media? Genova vertelt niet alleen over originele manieren van promotie, maar ook over originele manieren van verkoop. Schrijvers blijken ook wat dat betreft bijzonder creatief.

Dit webinar is gedeeltelijk gebaseerd op haar boek ‘Hoe schrijf je een bestseller?’.

Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Webinar

De schrijfworkshop vindt online plaats op 20 augustus om 20.00 uur. In de dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je de link naar het webinar. Mocht je 20 augustus niet kunnen, dan ontvang je de volgende dag een link met de opname om terug te kijken.

Meer informatie op de site van Bibliotheek Eindhoven.