menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Boekpresentatie: Leven onder de blauwe ster

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Leven onder de blauwe ster vertelt het turbulente levensverhaal van een Roemeense Nederlander. Het boek wordt in juli 2020 uitgegeven.

In Het Huis van Waalre kun je komen luisteren naar zijn levensverhaal, dat zich afspeelt in Roemenië, omringende landen en in Nederland. Het is een boekpresentatie in woord en beeld, met veel aandacht voor de foto’s en tekeningen die in het boek zijn opgenomen. Het boek is na de boekpresentatie te koop.

Samen dineren

Voorafgaand aan de presentatie verzorgt Het Huis van Waalre voor de liefhebber van 17 tot 18.45 uur een lekkere maaltijd uit de Roemeense keuken. Vanwege de corona-maatregelen gebeurt dat niet in het Grand Café, maar in de grote zaal, zodat we voldoende afstand kunnen houden.

De boekpresentatie begint om 19.30 uur.

Meer informatie op de site van Bibliotheek Eindhoven.