menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: Tips en trucs voor sneller en beter schrijven

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Hoe kun je schrijfinspiratie laten stromen? Een vraag die zowel voor beginnende als gevorderde schrijvers interessant is.

Schrijfster Maria Genova geeft je tijdens deze online workshop heel veel tips om sneller en beter te schrijven. Ook deelt ze trucs om te voorkomen dat je halverwege je manuscript je enthousiasme kwijtraakt. Uit de praktijk blijkt dat veel schrijvers dat meemaken, ook ervaren schrijvers. Die blokkeren opeens en al het werk lijkt voor niets.

Docente Maria Genova, schrijfster van onder meer het boek ‘Hoe schrijf je een bestseller?’, heeft de meest inspirerende en ook de meest praktische voorbeelden verzameld om te laten zien dat zo’n probleem niet onoplosbaar is. Als redacteur maakt ze het daarnaast geregeld mee dat schrijvers klagen dat ze geen tijd kunnen vinden om aan hun boek te werken. Hoe zorg je ervoor dat je in een zo kort mogelijke tijd je boek afrondt? En hoe zorg je ervoor dat het ook nog goed is, dat je het einde niet afraffelt?

Praktische informatie

Een ticket kost € 5,- en koop je op de site van Bibliotheek Eindhoven.

Na het kopen van je ticket ontvang je uiterlijk een dag van te voren je persoonlijke webinarlink. Kun je niet live aanwezig zijn? Je krijgt de opname een dag later toegestuurd. De opname blijft twee weken beschikbaar.