menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: Cybersecurity

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

In deze praktische presentatie neemt schrijfster Maria Genova je mee in de wereld van de cybercriminelen. Waarom is iedereen van ons interessant? En wat doen de meeste mensen zo fout dat ze een makkelijk slachtoffer zijn? Deze online presentatie is ook toegankelijk voor digibeten en vol met praktische tips.

Hoe onthoud je 100 verschillende wachtwoorden? Hoe herken je valse Whatsapp-berichten? En wat is de makkelijkste manier om computer en mobiel tegen hackers te beveiligen? Dit zijn slechts een paar van de vragen die aan bod komen. De meest gehoorde reactie na afloop van deze webinar is: ‘dit was een eye-opener’.

Maria Genova

De presentatie is in handen van Maria Genova, schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en van het prijswinnende kinderboek ‘What the h@ck!’.

Praktische informatie

Tickets kosten €5,-. Na het kopen van je ticket ontvang je uiterlijk een dag van tevoren je persoonlijke webinarlink. Kun je niet live aanwezig zijn? Je krijgt de opname een dag later toegestuurd. De opname blijft twee weken beschikbaar. Inschrijving sluit de dag van de webinar om 17.00 uur.

Meer informatie vind je op de site van Bibliotheek Eindhoven.