menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar: Pubers en gamen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Gamende puber

Waarom vinden ze het zo moeilijk om hun game neer te leggen? Wat is er slecht aan gamen, wanneer moet je je zorgen gaan maken en wat is er eigenlijk heel erg goed en gezond aan gamen?

In deze vrolijke online presentatie houdt Aletta Smits -bekend van de succesvolle lezingen Puberbrein- ouders en pubers een spiegel voor over games en gamen.

Deze lezing is onderdeel van ‘Waalre in gesprek’ - een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Heb je na de lezing specifieke vragen, behoefte aan nazorg en/of de juiste doorverwijzing, dan staat een consulent van CMD ook op deze avond voor je klaar.

Praktische informatie

Tickets kosten € 3,00 en zijn te reserveren via de webshop van Bibliotheek Eindhoven. Na het kopen van je ticket ontvang je op de dag van het webinar je persoonlijke link. Je kunt de opname niet na afloop terugkijken. Inschrijving sluit de dag van de lezing om 12.00 uur.