BELANGRIJKE MEDEDELING:

De bibliotheek is weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Wilt u een zaal huren? Stuur dan een mail naar: reservering@waalre.nl.
Het grand café is nog gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

In gesprek met Stine Jensen: omgaan met onzekerheden in tijden van corona

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Stine Jensen (1972 - Denemarken) is filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. Ze werd in Denemarken geboren als de helft van een eeneiige tweeling. Het gezin Jensen emigreerde op jonge leeftijd naar Nederland. Ze studeerde literatuurwetenschap (cum laude afgestudeerd) en filosofie in Groningen, waarna ze verder ging aan de Universiteit van Maastricht en promoveerde op “Waarom vrouwen van apen houden”.

Haar werk gaat over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde, vriendschap, familie, opvoeden, emoties, identiteit en spiritualiteit. Ook in haar beschouwing over corona en filosofie komen deze thema’s zeker aan bod.

Ze schrijft ook kinderboeken. In haar nieuwste boek Troostfilosfie deelt ze troostgedachtes die ontstonden tijdens de eerste coronagolf in maart. De gedachtes bieden een mooie aanleiding voor ouders en kinderen om met elkaar in gesprek te gaan.

Praktische informatie

Deze webinar is georganiseerd door de Bibliotheek Midden-Brabant. Meer informatie vind je op de site van Bibliotheek Eindhoven.