menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: Onvergetelijke personages en spannende dialogen

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Waarom blijven sommige boeken je veel langer bij dan andere? Vaak komt dat niet door hun ingenieuze plot, maar door personages die je niet gauw vergeet. In een nieuwe online schrijfworkshop vertelt schrijfster Maria Genova alles over de magie van boeiende personages. Hoe maak je een personage onvergetelijk? Hoe maak je een personage geloofwaardig? Hoe zorg je ervoor dat de lezer de hele tijd meeleeft, bang wordt of juist geïnspireerd? Onderdeel van deze schrijfworkshop is ook het schrijven van dialogen. Waar moet een dialoog allemaal aan voldoen zodat de aandacht van de lezer niet verslapt? Is praten over koffie echt verboden?

Docente Maria Genova is schrijfster van het boek ‘Hoe schrijf je een bestseller?’ en van verschillende prijswinnende boeken.

Aanmelden

Tickets kosten € 5,00 en zijn te bestellen via de site van Bibliotheek Eindhoven. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een dag van tevoren de link voor deelname aan de sessie. Mocht je de workshop missen, ontvang je de dag daarna een link om terug te kijken.