Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Poppenkast Pluim: Sinterklaas

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Het is bijna pakjesavond! Sinterklaas brengt deze middag alvast een bezoek aan Poppenkast Pluim. Kom jij ook?

Wat is het toch een spannende tijd... Zou Sinterklaas cadeautjes bij zich hebben? Zal het paard Amerigo niet ziek zijn? Zijn de Pieten wel mee? Zoveel dingen die fout kunnen gaan...

Maar gelukkig is daar Jan Klaassen. Want wat voor problemen Sint ook heeft, Jan Klaassen zal er een oplossing voor bedenken. Misschien heeft Jan Klaassen wel een klein beetje hulp nodig van jullie.

Praktische informatie

Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar! Reserveer om zeker te zijn van een plekje. Je hoeft alleen voor je kind te reserveren. Toegang bedraagt € 5,00. Reserveren kan via de website van de Bibliotheek Eindhoven.

Poppenkast Pluim - foto door Kees Martens

Foto: Kees Martens