Beste bezoeker,

We missen jullie. We zullen nog even vol moeten houden, maar we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten in Het Huis van Waalre!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Online: Kerstschrijfworkshop

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Ben jij op zoek naar nieuwe schrijfinspiratie en vind je het leuk om te experimenteren met jouw eigen schrijfstijl? Tijdens de schrijfworkshops van redacteur en schrijfdocent Lia Hesemans staat telkens een andere schrijfstijl of schrijftechniek centraal.

In de kerstschrijfworkshop (geheel in kerstsfeer) krijg je toegankelijke opdrachten die je ter plekke uitwerkt en deelt met andere deelnemers. Door de manier waarop de opdrachten worden aangeboden en door het samen schrijven, kom je vanzelf in de schrijfflow. Ook online! Schrijfervaring is niet nodig.

Wat je in deze workshop over schrijfstijl leert, is hoe je vertraging in je tekst aanbrengt en wanneer dat functioneel is. Het onderwerp is: ‘Schrijf een eigentijds kerst- of winterverhaal’. Dit wordt stapsgewijs begeleid, voor je het weet staat het op papier.

Praktische informatie

Tickets kosten € 12,50 en kun je kopen op de site van Bibliotheek Eindhoven.

De workshop wordt via Zoom gegeven. Je ontvangt een uur voor de start van de workshop de link naar Zoom via de e-mail. Heb je Zoom nog niet op je computer staan? Dan is het aan te raden om deze app vooraf al te downloaden op je computer.