BELANGRIJKE MEDEDELING:

Kom je naar Het Huis van Waalre, dan hebben wij het dringende verzoek om een mondkapje te dragen.

Het Grand Café is op dit moment gesloten.
Het huren van een zaal zonder horeca is wel mogelijk.

Om te zorgen dat het verblijf in de bibliotheek voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels. Lees deze goed door voordat je naar de bibliotheek komt.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Mad Science: alle kleuren van de regenboog

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Heb jij wel eens een regenboog gezien? En weet je ook wanneer deze verschijnt? En hoe die mooie kleuren ontstaan die wij dan in de lucht zien?

Vandaag leer je van de professor van Mad Science welke kleuren er allemaal in de regenboog zitten. Met een speciale prismabril of een regendruppel kan de kleuren zien! Maar wat gebeurt als je kleuren met verf mengt? Kan jij voorspellen wat er dan met de kleuren gebeurt? Samen maken we een 'regenboogreageerbuisje'. Daarin zie je hoe de kleuren veranderen en krijg je alle kleuren van de regenboog te zien!

Tickets voor kind + 1 ouder / begeleider

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 4 - 6 jaar. Een ticket is voor 1 kind + 1 ouder/begeleider en kost € 5,00. Ouder / begeleider is van harte welkom om samen met zijn/haar kind mee te doen. Maar let op: vanwege de corona-maatregelen mag er maximaal 1 ouder/begeleider per gezin mee.

Reserveer je ticket op de site van Bibliotheek Eindhoven.