BELANGRIJKE MEDEDELING:

De bibliotheek is weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Wilt u een zaal huren? Stuur dan een mail naar: reservering@waalre.nl.
Het grand café is nog gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Interactieve lezing: Leven vanuit angst of liefde

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Op welke manier laat jij angst regeren in jouw leven? Laat jij je innerlijke criticus leidend zijn of zijn er externe prikkels die jouw angst triggeren? Het kan ook zijn dat je het goed wilt doen voor iemand anders en bang bent voor afwijzing. Vervolgens loop jij jezelf voorbij.

Elke dag maak je meerdere keuzes en je kan kiezen of je kiest om vanuit angst of liefde te leven.

Hoe stem je nu af op jouw innerlijke waarheid waardoor je vanuit liefde leeft? Tijdens deze interactieve lezing gaan we door middel van oefeningen aan de slag. Je geeft gehoor aan jouw angst maar laat je deze niet regeren. Vervolgens stem je af de stem vanuit je hart, vanuit liefde voor jezelf. Je ervaart de verschillen. Tijdens deze interactieve lezing krijg je handvatten voor in het dagelijks leven, zodat jij vanuit liefde kan leven.

Marjo van Westing

Marjon van Westing - te Boekhorst is psychosociaal therapeut. Haar praktijk Lichtverbinding is in Eindhoven gevestigd. Hier begeleidt ze volwassenen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, hoog sensitiviteit, zingeving en bewustwording.

Praktische informatie

Tickets kosten voor bibliotheekleden € 12,50 en voor niet-leden € 15,00. Deze zijn te bestellen via de website van Bibliotheek Eindhoven.