BELANGRIJKE MEDEDELING:

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek weer beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Pubers en poen: live en online

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Live en online

Wist je dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Daarom dus de lezing Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?

Hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld- en belgeld? Welke grenzen moet je stellen en ben jij wel normaal? Welk voorbeeld geef je jouw kind met je eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s (oa Uitstel van Executie) zorgt voor een boeiende avond waar je met een gezonde dosis humor informatie en handige tips krijgt.

Kinderen die van jongs af aan thuis leren hoe ze goed met geld om kunnen gaan zijn later gelukkiger. Ze hebben hun financiën beter op orde, sparen meer, delen meer en komen veel minder in de financiële problemen. Als ouder ben jij verantwoordelijk voor hun financiële opvoeding. Je bent één groot wandelend voorbeeld. Je kids luisteren dan wel niet (zo lijkt) naar je, ze kijken wel degelijk naar wat jij doet! Hoe jij omgaat met je geld is wat je ze leert. Met Pubers & Poen geef ik handvatten en praktische tips.
PS. mijn kinderen luisteren ook niet naar mij...

Zo ga jij met een frisse blik op geldzaken en financiële opvoeding weer naar huis. Kortom, een avond die je niet wil missen!

Deze lezing is in samenwerking met Gemeente Waalre en CMD georganiseerd.

Live of online?

De lezing is zowel live als online bij te wonen. De ticketprijzen zijn te koop via de site van Bibliotheek Eindhoven en zien eruit als volgt:

  • Bibliotheekleden online € 6,00
  • Bibliotheekleden live € 7,50
  • Niet-leden online € 7,50
  • Niet-leden live € 9,50

Afhankelijk van de coronamaatregelen is deze lezing live bij te wonen. Blijkt dit toch niet mogelijk te zijn, dan nemen we contact op met de kopers van de live-tickets om deze om te zetten in een ticket voor online. Het teveel betaalde geld wordt in dat geval teruggestort.

Kijk je online mee? Je ontvangt uiterlijk de dag van de lezing de link in je mailbox. Tijdens de lezing is er via de chat gelegenheid voor het stellen van vragen.