BELANGRIJKE MEDEDELING:

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de bibliotheek weer beperkt open. Let op: het is alleen mogelijk om vooraf gereserveerde boeken af te halen.

De gemeentebalie is ook open op beperkte tijden en alleen via afspraak te bezoeken. Voor de rest is het Huis van Waalre helaas volledig gesloten.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Activiteit

Workshop internetbankieren ABN AMRO Bank

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Volksuniversiteit Waalre en de Bibliotheek Waalre organiseren laagdrempelige cursussen online bankieren. Na de cursus heb je de basiskennis en vaardigheden om veel geldzaken zelf te regelen via je computer, tablet of smartphone.

  • Je krijgt uitleg over het onlineregelen van je bankzaken.
  • Je krijgt tips en adviezen over veilig internetbankieren.
  • Je gaat onder begeleiding van Andries Brouwers (AB computertrainingen en services Waalre) direct zelf aan de slag.

Bankieren op je eigen apparaat

Wij raden je aan om je eigen laptop, tablet of smartphone mee te nemen naar de cursus. Op deze manier leer je meteen het online bankieren op je eigen apparaat. In een kleine groep van maximaal vier deelnemers ga je aan de slag.

Aanmelden

Leer ook online bankieren via je computer en/of smartphone en meld je aan via de Volksuniversiteit Waalre.
Je kunt je inschrijven voor de cursus Rabobank, ABN-AMRO of ING. Eén cursus beslaat 2 uren en kost €10,-. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de cursus doorgang vinden op vermelde datum. Zo niet dan wordt er een andere datum gepland.

Meer informatie

Heb je vragen of wens je meer informatie over deze cursus? Neem contact op met El te Riele 06-28152461 (Volksuniversiteit Waalre) of stuur een mail naar vuwaalre@gmail.com.