menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Vinkie vliegt ver

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

De karakters die zich voordoen in de voorstellingVinkie zit nog steeds in het nest hoog in de boom. Ze moet net als haar broers en zussen leren vliegen, omdat ze een grote reis gaan maken. De Grote Vogeltrek. Maar Vinkie is bang. Bang om te vallen. Bang voor de Kat. Bang om uitgelachen te worden, maar vooral bang voor de Grote Vogeltrek. Waar gaat die Grote Trek naar toe? Hoe weet je de weg? Wie vliegt er voorop? Is er onderweg wel eten voor alle vogels? Op een dag lukt het Vinkie om over haar angst heen te komen en vol vreugde de toekomst tegemoet te vliegen.

Vinkie vliegt ver is een eigen vertelling van Theater KwadraaT, geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 'Coco kan het!' van Loes Riphagen.

Geschikt voor kinderen van 2+.

Praktische informatie

Tickets kosten € 5,00 en gelden voor 1 ouder met 1 kind. Reserveer je tickets via de site van Bibliotheek Eindhoven.