menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Theatervoorstelling Sanseveria Superbillen (3+)

  • Datum:
  • Locatie: Bibliotheek

Sanseveria de spin met zeven poten had vandaag haar web boven de vijver gesponnen. Ze keek naar beneden en zag zichzelf. Ze telde zeven poten, ze zag een zwart vachtje en….. Een grote kont

En zo begint de voorstelling die gespeeld wordt voor een kast met 12 vakken, waarin prachtige driedimensionale illustraties het decor voor het verhaal zijn. Het avontuur waarin Sanseveria op pad gaat en aan de andere dieren die ze tegenkom vraagt: "Zie jij wat aan mijn kont?"

Alllemaal hebben ze wel wat te vertellen over hun eigen kont, maar niks over die van Sanseveria. Gelukkig weet mama spin wel dat geen enkel ander dier een hele dradenfabiek in de kont heeft en zo gezien heeft sanseveria dus eigenlijk superbillen.

Aanmelden

Tickets zijn te reserveren via de website van Bibliotheek Eindhoven. Een ticket is geldig voor 1 kind en 1 ouder/begeleider.

Bij goed weer is de voorstelling buiten bij Het Huis van Waalre. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.

De voorstelling duurt 25 minuten en speelt in totaal twee keer. Bij het aanmelden maak je je keuze voor een tijdstip. De tijden waarop de voorstellingen plaatsvinden zijn:

  • 13:45 t/m 14:10
  • 14:30 t/m 14:55