menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Mad Science: alle kleuren van de regenboog

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Heb jij wel eens een regenboog gezien? En weet je ook wanneer deze verschijnt? En hoe die mooie kleuren ontstaan die wij dan in de lucht zien?

Vandaag leer je van de professor van Mad Science welke kleuren er allemaal in de regenboog zitten. Met een speciale prismabril of een regendruppel kan de kleuren zien! Maar wat gebeurt als je kleuren met verf mengt? Kan jij voorspellen wat er dan met de kleuren gebeurt? Samen maken we een 'regenboogreageerbuisje'. Daarin zie je hoe de kleuren veranderen en krijg je alle kleuren van de regenboog te zien!

Tickets

Tickets zijn te reserveren via de website van Bibliotheek Eindhoven. Tickets zijn voor kind en 1 ouder / begeleider. Ouder / begeleider is van harte welkom om samen met zijn/haar kind mee te doen. Maar let op: vanwege de corona-maatregelen mag er maximaal 1 ouder/begeleider per gezin mee.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar.