menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Workshop: Wildplukken

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

In de natuur rondom Het Huis van Waalre zijn wilde, eetbare en bruikbare planten te vinden. In deze workshop ontdek je welke vijf eetbare en bruikbare planten om ons heen groeien, hoe je ze kunt herkennen, verzamelen en bereiden. Wat kan je er zoal mee en waar zijn ze goed voor?

Permaculturist Marije van der Park verzorgt deze workshop. Afhankelijk van wat er op moment van de workshop groeit, kiest Marije de planten en kruiden uit om tijdens deze workshop te behandelen en bereiden. De workshops wildplukken zijn hierdoor altijd divers en vernieuwend!

Tickets

Tickets kun je reserveren op de website van Bibliotheek Eindhoven.