menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar Maria Genova: De kunst van het herschrijven

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Alle bekende uitgevers wijzen 99 procent van de manuscripten af. Hoe komt dat? En hoe kun je ervoor zorgen dat je manuscript bij dat ene procent terechtkomt dat wel goed genoeg is om uitgegeven te worden?

Voor deze schrijfworkshop heeft docent Maria Genova tips van redacteuren van bekende uitgevers verzameld. Waar letten ze allemaal op? En wat moeten de bekende schrijvers die zij begeleiden nog aan hun manuscript veranderen?

Een zeer leerzame schrijfworkshop voor iedereen die met een manuscript bezig is. De kunst van het herschrijven tilt je boek naar een hoger niveau, ook als je in eigen beheer uitgeeft.

Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Hoe schrijf je een bestseller?', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.

Je ontvangt een paar uur van tevoren de link. Mocht je het webinar missen, ontvang je de dag daarna een link om terug te kijken. De opname blijft twee weken beschikbaar. Per e-mailadres kun je niet meer dan 1 link ontvangen.