menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Webinar: Hoe houd ik mijn hersenen gezond?

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Online

Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend: veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening.

Gelukkig kun je zelf veel doen om je hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen en gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk om de hersenen uit te blijven dagen. Tijdens dit webinar krijg je veel concrete tips om je hersenen zo gezond mogelijk te houden.

Door de Hersenstichting

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Om dit te bereiken laten ze onderzoek doen, geven ze voorlichting en zetten ze zich in voor betere patiëntenzorg, revalidatie en participatie. 1 op de 4 mensen heeft namelijk een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Een hersenaandoening zet niet alleen jouw leven op z’n kop, maar ook dat van je omgeving.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Eindhoven.

Het webinar vindt plaats via Zoom. Je ontvangt de link een paar uur van te voren via de mail.