menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Waalre in gesprek: Positief opvoeden

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Positief Opvoeden werkt volgens de Triple P-methode (Positive Parenting Program). Jij bepaalt zelf welke normen en waarden in jouw gezin belangrijk zijn. Positief Opvoeden biedt jou vaardigheden om deze normen en waarden te bereiken, op de manier zoals jij dat wilt.

Deze informatieavond is in samenwerking met GGD Brabant Zuidoost. Aan de hand van stellingen en praktische tips gaan we met je in gesprek over de opvoeding en omgang met je kind.

Het doel van deze avond is om opvoeden leuker en makkelijker te maken door alledaagse strubbelingen te bepreken. We hopen dat we je als ouder hiermee een beetje op weg kunnen helpen, zodat jij je kind op weg kan blijven helpen.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Tickets

Tickets zijn te reserveren op de site van Bibliotheek Eindhoven.