Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari 2022 is er voor bibliotheken een aanvulling gekomen op de mondkapjesplicht. Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht overal in de bibliotheek een mondkapje te dragen. Ook als je zit aan een werk- of studieplek.

De bibliotheek is in Het Huis van Waalre alleen geopend voor het inleveren en uitlenen van boeken en tijdschriften.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Escape Game: Van daar naar hier

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Thuis

Jessie krijgt een geheimzinnige boodschap van opa. Hij is kwijt… Help Jessie om opa te vinden. Puzzel alle stukjes bij elkaar en los het raadsel van opa op in deze spannende escape game! Een zoektocht naar opa, maar ook een zoektocht naar wat je zèlf wil, zodat je kan worden wie je bent.

Kruip achter je computer of tablet, ga aan de slag met pen, papier, schaar en de envelop met inhoud en help Jessie bij haar zoektocht. Het spel is gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar, duurt ongeveer 60-90 minuten en is tijdens de Kinderboekenweek verkrijgbaar bij de bibliotheek!

Praktische informatie

Je koopt nu alvast je ticket op de website van Bibliotheek Eindhoven. 1 ticket is voldoende voor 1 gezin.

Vanaf een paar dagen voor en in de Kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) kun je het envelopje met de instructies ophalen. Wij sturen je ook een mailtje ter herinnering.