Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari 2022 is er voor bibliotheken een aanvulling gekomen op de mondkapjesplicht. Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht overal in de bibliotheek een mondkapje te dragen. Ook als je zit aan een werk- of studieplek.

De bibliotheek is in Het Huis van Waalre alleen geopend voor het inleveren en uitlenen van boeken en tijdschriften.
menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Later word ik een uitvinder

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Bibliotheek

Wie wil er nou niet uitvinder worden? Dat is pas een te gek beroep. Met onze show duiken we in het verleden. Welke uitvinders hebben belangrijke uitvindingen gedaan? Wat zijn die uitvindingen en wat doen we er vandaag nog mee? We gaan aan de slag met (statische) elektriciteit, rook en luchtdruk. En zoals gewoonlijk is deze show spectaculair!

Praktische informatie

Koop je ticket op de website van Bibliotheek Eindhoven.