menu

De plaats om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken

Een muziekband treedt op

Activiteit

Het Huis van Waalre: Het Huis van Muziek

  • Datum:
  • Tijd: uur - uur
  • Locatie: Grand Café

Het Huis van Waalre heeft, nu het weer kan, haar deuren wagenwijd open staan voor iedereen uit Waalre én daarbuiten. Verenigingen zorgen weer voor energie, vanuit de bibliotheek reizen boeken heen en weer, er wordt gewerkt én geborreld. Het is, naast het gemeentehuis van Waalre, vooral een plek voor iedereen. Inwoners zijn welkom, of het nu voor een paspoort is, om te werken, te ontmoeten of te ontspannen.

Kick-off Muziekcafé

Op zondag 10 oktober 2021 vindt de kick-off plaats van het Muziekcafé. Louis Stofmeel en Cees Oomen nemen hun muzikale vrienden mee en spelen live in het Grand Café van het Huis van Waalre. Ben je liefhebber van de muziek van Joe Cocker, Amy Winehouse, The Doobie Brothers, Wild Cherry, Janis Joplin, U2, Queen, The Rolling Stones, James Brown, De Dijk en vele anderen? Dan is deze middag een feest van herkenning. 

De 7-koppige band vertolkt de nummers op hun eigen, maar nog altijd heel herkenbare manier. Voorop staat het plezier dat ze hebben in muziek maken voor publiek. Iedereen heeft wel een herinnering aan de bekende nummers die voorbijkomen.

Praktische informatie

Onze deuren openen vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis.

Houd rekening met de controle van de coronapas.